Capítol 25-28

Capítol 25: La vida continua

Juntament amb la Carbonet vam agafar el cos de l’Africà i el van llençar al mar que no va aparèixer fins al cap d’uns dies, però ningú sabia qui havia sigut i al final ho van deixar estar.
Uns dies més tard en Tòfol es va posar a escriure una llista amb totes les desgràcies que li havien passat però malgrat aquella llista ell se sentia més viu que mai gràcies a la Carbonet, ja que cada dia la tenia més a prop.

Un dia mentre la Carbonet li va explicar com havia arribat al camp i la història dels seus pares.

Capítol 26: Un món ple de futur
Quan la Maria contesta a en Tòfol després de dir-li que la estima amb un petó, i ella respon dient que no sap com no s’havia adonat abans de la bona parella que feien. Tot seguit la mare ve acompanyada del pare, que per fi torna a veure al seu fill Tòfol i li presenten la seva nova filla, la Tina. Llavors és quan veuen la possibilitat d’un món millor, i es posen a preparar les poques coses que tenen per marxar.

Capítol 27: I després, la llibertat

El pare portava molt bones noticies, portava bitllets per tota al família per anar a Mèxic, però això es van acomiadar dels amics que havien fet al camp. En Tòfol i la Maria és van regal un poema i un braçalet, per no oblidar-se mai. També es van acomiadar de la salut, que els hi va dir que no es preocupessin per ella. Van anar a passar la nit en un petit hostal, i l pare els hi va explicar totes les seves aventures.
L’endemà van pujar durant tres setmanes en un vaixell per anar a Mèxic


Capítol 28: Una nova vida

El viatge va ser llarg, però amb esperança. La mare va tornar a somriure i escriure poemes, i en Tòfol continuava pensant en la Maria i en Tiàn, encara que la mare li deia que l’oblidés.
Els inicis a Mèxic van ser durs, pare va aconseguir una feina a una fusteria, i la mare va començar a treballar en una llibreria. En Tòfol va deixar els estudis, ja que no li agradaven gaire, i va començar a ajudar al pare a la fusteria.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada