Capítol 21-24

Capítol 21: Tres menys

La Tina havia arribat, i segons tots, era una nena preciosa. Tot seguit, com que era l’aniversari d’en Tòfol i d’en Tian, els tres amics van preparar un pastís de sorra davant La Mansió, i van estar jugant fins que la mare del Jordi va venir a buscar als dos cosins per marxar. Es van dir adéu i van acabar tots plorant, i la Maria es va quedar a soles amb en Tòfol. Fins que la Carbonet va veure a en Paco tirant-se a l’aigua i nedar mar en dins.

Capítol 22: Una mica d'esperança
Arriba una carta del pare explicant que uns contactes estaven fent gestions per poder anar a Amèrica tota al família. Gràcies a aquesta carta la mare va tornar a recuperar l’energia, ja que la mare el donava per mort.
Quinze dies després en Paco el van trobar mort a una platja a prop del campament.
En Tòfol sovint pensava en com podrien reunir-se amb en Tian perquè anessis a Amèrica amb ells, ja que estava a Espanya. Més tard es queda a soles amb la Salut i li pregunta perquè està amb un vigilant, i ella li explica que ho ha fet per la seva mare i la Tina.

Capítol 23: Els llibres

En Tòfol creu que ha crescut molt com a persona per totes les coses que han passat a la platja, com per exemple l’intent del Sebastià arriscant la seva vida a trobar un metge per ajudat a néixer la Tina o la Salut que va acceptar passar una nit amb el gendarme a canvi d’un doctor per atendre el part de la mare.
Uns dies més tard a l’interior de la maleta del Paco van trobar una breu carta de comiat donant les gràcies i regalant les joies de la seva dona, amb les quals van anar a comprar menjar i la mare es va comprar un llibre.
Ja a la nit la mare li explica a en Tòfol perquè serveixen els llibres, encara que ell no ho te del tot clar.


Capítol 24: La bogeria, la fúria i la ira

La Carbonet i en Tòfol van anar al seu recó preferit de la platja i ell aprofita per recitar-li uns poemes, però com que cap dels dos entenen el seu significat en Tòfol s’ho inventa i li declara el seu amor.
Més tard va arribar una carta dels avis que portaven molts males noticies, en Tian havia mort.
La mare es va enfonsar molt i es va posar a plorar mentre la Salut la consolava i en Tòfol va anar a fer un volt per poder desfogar-se, quan de sobte va sentir la veu de la Maria mentre un Africà l’agredia, va córrer cap a ell i va començar a colpejar-lo fins a matar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada